Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de bestelde goederen verwachten?
Alle bestelde artikelen worden direct (dezelfde dag) verstuurd door de webshops met reguliere post of vervoerders, dus binnen 3 a 4 dagen kunt u, normaal gesproken, uw bestelling verwachten. Tenzij er een probleem is met bijvoorbeeld de beschikbaarheid van het artikel. Maar dat staat dan altijd vermeld op de website bij het artikel.

Wat moet ik doen als mijn bestelling na 4 dagen nog niet is afgeleverd?
U checkt natuurlijk eerst of de koerier uw bestelling niet bij de buren heeft afgegeven of een briefje in uw postbus heeft gedaan met informatie over uw besteling. Is dat allemaal gecheckt en toch geen bestelling te vinden neemt u dan contact met ons op en wij gaan het direct oplossen!

Wat moet ik doen als de geleverde bestelling niet correct is?

Neem direct contact met ons op en omschrijf duidelijk wat er mis is met de bestelling. Wij handelen het verder af met de betreffende webshop.

Wat moet ik doe als ik wil ruilen of retourneren?
Of een artikel geruild kan worden is geheel afhankelijk van de webshop. Het beste kunt u zelf direct contact opnemen met de betreffende webshop. De gegevens daarvan vindt u op uw toegezonden factuur. En over retourneren hebben we elders om onze website een uitgebreide beschrijving opgenomen.

Contact

Look See Buy
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
Nederland

Telefoon: +31 (0)23 7111173

E-mail: support@lookseebuy.nl

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op.